De ce să mă înregistrez?

Pentru a putea plasa o comandă pe www.vurger.ro este necesar să aveți un cont creat. Vă puteți înregistra introducând numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Cum mă înregistrez?

Pe pagina principală a platformei, în partea dreaptă, sus, accesați icoana Contul meu și completați câmpurile aferente.

Ce se întâmplă cu datele mele personale?

Conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal, datele dumneavoastră sunt în deplină siguranță. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Cum comand?

Prin intermediul platformei www.vurger.ro puteți comanda online, doar în sistem de precomandă.

Prin precomandă înțelegem o comandă făcută pentru un produs, înainte de a fi gătit și/sau pus în vânzare, astfel vă garantăm achiziționarea materiei prime în cele mai bune condiții, gătirea preparatelor la standardele de calitate și igienă impuse, oferindu-vă o masă sănătoasă, echilibrată și gustoasă.

Comenzile se realizează de pe o zi pe alta, tocmai datorită faptului că produsele noastre sunt pregătite din ingrediente proaspete, a căror achiziție se realizează în funcție de comenzile plasate. Toate comenzile vor fi preparate în ziua ridicării și/sau livrării din produse proaspete. Din respect pentru tine, gătim cu grijă și atenție!

Noi am implementat sistemul „Comanzi AZI, ridici MÂINE", tu ești pregătit pentru o nouă experiență culinară?

Pot comanda și prin telefon?

Singura modalitate de a comanda produsele, din cadrul platformei www.vurger.ro, este doar online.

Care este valoarea minimă pentru care pot comanda?

Nu există o valoare minimă a comenzii.

Cum plătesc?

Modalitatea de plată, disponibilă pe www.vurger.ro este doar online, prin procesatorul de plăți Mobilpay.

Pentru a asigura un sistem securizat de plată online, detaliile cardului dumneavoastră vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi citite de către cineva.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

Pot modifica o comandă?

Puteți modifica o comandă plasată, în situația în care ne trimiteți un e-mail cu modificările aferente, doar în ziua plasării comenzii inițiale.

Pot să anulez o comandă?

Puteți anula o comandă plasată, în situația în care ne trimiteți un e-mail cu anularea acesteia, doar în ziua plasării comenzii inițiale.

Cum se face livrarea?

Produselor comandate prin platforma Vurger.ro pot fi ridicate personal de la Food truck, cât și livrate la adresa indicată, clientul fiind cel care alege modalitatea de livrare, în intervalul orar stabilit, prin plasarea comenzii online.

Produsele cu ridicare personală vor putea fi ridicate a doua zi de la locația Food Truck-ului de la care s-a ales ridicarea, comunicată în prealabil pe rețelele de socializare.

Aveți opțiunea și de a solicita curier, în situația în care doriți să ajungem la adresa dumneavoastră. Prin curierat, comenzile onorate de către curier vor fi livrate de Luni până Vineri, între orele 12 – 15.

Livrările le realizăm cu prietenii noștri de la   .