Produsele de pe www.vurger.ro sunt disponibile doar în sistem de precomandă, putând fi ridicate personal de la Food truck sau livrate la adresa indicată, în intervalul orar selectat, prin plasarea comenzii online.

Odată confirmată modalitatea de livrare a comenzii, cât și efectuarea plății., Vurger.ro decide să accepte comanda, iar a doua zi va pregăti pachetul.

Produsele cu ridicare personală vor putea fi ridicate a doua zi, personal de către dvs., pe baza numărului de comandă primit în mail, de la locația Food Truck-ului selectat, comunicată în prealabil (pe pagina principală a site-ului, cât și pe rețelele de socializare).
Aveți obligația de a verifica comanda primită în prezența noastră iar orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii, nu va putea fi luată în considerare.

Produsele cu livrare prin curier sunt livrate zilnic, între orele 12 – 15, conform intervalului orar selectat. Plata livrării se efectuează online, în urma căreia Sc Vurger Concept Srl emite o factură, conform e-mail-ului de confirmare a comenzii.
Aveți obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului, iar orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare.

Livrările le realizăm cu prietenii noștri de la