Povestea Vurgăr Caravan...

Orice dietă corectă și alimentație sănătoasă înseamnă procupare și grijă pentru hrana noastră și nu mâncare la întâmplare. Promovarea unui stil de viață sănătos este pasiunea noastră. Dorința de a împărtăși cu tine preparate vegetariene, vegane și raw-vegane este parte din povestea noastră.
Atenția, dedicarea și rafinamentul ne-au adus acum în fața voastră, cu un proiect amplu, format din 3 concepte care se îmbină armonios, se completează reciproc și scot la iveală nevoia de a mânca sănătos, de a ne bucura de micile plăceri ale vieții, de a adopta un stil de viață mai activ și de a promova comunitatea producătorilor locali.

este proiectul în care s-au reunit medici, nutriționiști, instructori de fitness și bucătari iscusiți pentru a te ajuta să-ți dorești schimbarea, pentru a te îndruma în parcursul anevoios și pentru a te sfătui atunci când simți că te poți plafona.

este aprecierea noastră pentru producătorii locali, care își doresc necontenit să vă ofere cele mai bune și proaspete roade ale trudei lor, pentru a vă bucura de gustul de odinioară al fructelor, legumelor și lactatelor.

Noi spunem că „dintr-o    mâncăm un   cu produse   ."
Ne-am apropiat tangențial de secretul care se află în spatele proiectului nostru de suflet 
Prin colaborarea cu partenerul nostru de încredere suntem pregătiți să scriem o poveste frumoasă care se adresează clienților vegetarieni, vegani, raw-vegani, cât și celor care doresc să încerce și această categorie de mâncare.

Povestea o scriem și împreună cu tine, cel care dorești să încerci preparatele noastre. Atunci când curiozitatea te îmbie să le încerci, prietenii noștri curieri îți livrează în siguranță și în cele mai bune condiții.

În general nu suntem obișnuiți să asociem alimentele sănătoase cu cele gustoase, iar primul instinct este să alegem mâncărurile cu privirea, care satisfac plăcerea gustului și nu pe cele care ne hrănesc corpul. Alimentația este esențială în viața noastră și ne oferă un echilibru zilnic, astfel încât să fim mai sănătoși, energici și mai activi, în toate activitățile noastre zilnice.
Vegetarianismul reprezintă un stil de viață sănătos și armonios, planificat corespunzător pentru a satisface nevoile nutriționale în toate stagiile vieții. Nutrienții, proteinele și amoniacizii necesari, uleiurile volatile, vitaminele, precum și aportul energetic pentru susținerea corpului, se pot regăsi în legume, cereale, fructe, semințe organice și/sau lapte de soia.

Diferența dintre a fi vegan și a fi vegetarian este mai degrabă filozofică. Un vegetarian are ca motivație principală sănătatea, iar un vegan alege o dietă bazată pe plante, din mai multe considerente. Stilul de viață raw-vegan diferă de cel vegan prin faptul că alimentele se consumă în stare crudă, neprelucrate termic sau prelucrate doar până la temperaturi de 45˚C, iar studiile de specialitate spun că după această temperatură se distrug enzimele și anumite proprietăți esențiale ale ingredientelor.

Noi suntem gata să-ți împărtășim din experiența noastră culinară.
Tu ești pregătit să te răsfățăm cu preparatele noastre?

Vurgăr Caravan este o poveste și te invităm să faci parte din ea!
Alătură-te poveștii noastre și află continuarea!

Poveștile le scriem împreună!