Termeni și condiții generale de utilizare a site-ului www.vurger.ro

Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

 

1. DEFINIȚII TERMENI

Termeni și condiții generale – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează site-ul www.vurger.ro. Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Site-ul face referire la website-ul www.vurger.ro – este denumit în continuare Vurger.ro, deținut și administrat de către Sc Vurger Concept Srl.

Site-ul Vurger.ro – pagină web multimedia unde se regăsesc încărcate produsele proprii, cât și cele ale Partenerului, propuse de către aceștia spre vânzare Utilizatorilor înscriși.

Platforma Vurgăr – site-ul www.vurger.ro.

Comandă online – document electronic ce intervine ca formă de comunicare între www.vurger.ro și Utilizator, prin care Utilizatorul își exprimă intenția de a achiziționa produse din cadrul meniurilor Vurgăr Caravan și BIOfresh, și să facă plata acestora.

Utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, înregistrată pe site-ul www.vurger.ro într-un cont de Utilizator, conform politicii de utilizare a site-ului.

Cont Utilizator – secțiunea din cadrul site-ului www.vurger.ro, formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă, care permite Utilizatorului plasarea comenzii online.

Partener – unitate de alimentație care prepară în bucătăria proprie mâncăruri și le pune spre vânzare prin platforma Vurgăr.

Curier – unitate de transport autorizată și însărcinată să transporte produse contra cost.

Contract – reprezintă o comandă plasată online de către Utilizator și confirmată de către Vurger.ro, prin care Vurger.ro este de acord să vândă produsele Vurgăr Caravan și BIOfresh, iar Utilizatorul este de acord să le achiziționeze, să le plătească online, iar a doua zi să le ridice de la locația transmisă sau să i se livreze la adresa specificată de către Utilizator, în conformitate cu consimțământul acestuia.

Consimțământ – manifestarea de voință liberă a Utilizatorului, în vederea acceptării, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care îl privesc să fie prelucrate. Regulamentul UE 2016/679 stabilește că prelucrarea datelor cu caracter pesonale ale minorilor, pe bază de consimțământ, va fi legală doar dacă minorul care și-a exprimat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Recenzie – scurtă prezentare cu comentarii sau aprecieri critice asupra unor produse; evaluare redactată pe baza experienței personale.

Întrebare – formulă de adresare către Vurger.ro prin intermediul formularului din cadrul platformei Vurgăr, secțiunea Contact, cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile oferite.

Răspuns – informație scrisă, comunicată telefonic sau prin e-mail, transmisă Utilizatorului care a adresat o întrebare.

2. CINE SUNTEM?

Site-ul www.vurger.ro – este dezvoltat și implementat de către Sc Vurger Concept Srl, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 42339321, înregistrată la Registrul Comerțului Timiș cu nr. J35/622/2020, cu sediul în Timișoara, str. Pictor Ioan Negulici, nr. 36, adresa de e-mail office@vurger.ro.

Dorim să vă oferim posibilitatea unui serviciu de comandă online de mâncare cu specific vegetarian, vegan și raw-vegan, prin care să economisiți timp în procesul de căutare a preparatelor dorite și de plasare și recepționare a comenzii.

3. GENERAL

Utilizarea site-ului www.vurger.ro, logarea, cât și accesul la produsele oferite, reprezintă o acceptare totală și necondiționată din partea dumneavoastră, a Termenilor și condițiilor, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, Utilizatorul ia la cunoștință și își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din accesarea site-ului vurger.ro.

Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile generale, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Nu agreăm cenzura, însă ne rezervăm dreptul de a edita sau chiar elimina recenziile scrise pe site-ul www.vurger.ro, care au un limbaj licențios, injurios, instigator sau care poate fi considerat în orice alt mod că ar aduce prejudicii de imagine sau de orice altă natură societății noastre. În situația în care nu sunteți de acord cu aceste condiții, vom fi în imposibilitatea de a vă oferi produsele noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la Utilizator, fără de care nu se poate onora comanda dumneavoastră online.

3.1. Drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului www.vurger.ro (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software,etc.) este proprietatea exclusivă a firmei Sc Vurger Concept Srl, întreținut și administrat de către aceasta, fiind aparată de legile în vigoare pentru protecția Drepturilor de autor, conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Folosirea fără acordul Vurger.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform Legislației în vigoare.

3.2. Viziunea noastră

Ne dorim să oferim preparate culinare care să vă îmbie să le mâncați din priviri și apoi să vă răsfețe papilele gustative cu explozia de arome care vă creează amintiri culinare de neuitat.

3.3. Misiunea noastră

Misiunea noastră este să vă punem la dispoziție o gamă largă de preparate culinare cu specific lacto-vegetarian, vegetarian, vegan și raw-vegan, printr-un serviciu online de cea mai bună calitate.

3.4. Scopul nostru

Prioritatea noastră este satisfacția clientului. Dorim să beneficiați de preparate culinare sănătoase. Ne diferențiem prin calitate și dinamism. Ne dezvoltăm prin extindere și prin îmbunătățirea permanentă a preparatelor, în baza feedback-ului primit de la dumneavoastră., motiv pentru care încurajăm orice sesizare, critică și/sau recenzie.

3.5. Valorile noastre

Inițiativă – primul Food truck cu specific vegetarian, vegan și raw-vegan din Timișoara.
Responsabilitate – asigurarea unui stil de viață sănătos clienților noștri.
Diversitate și originalitate – rețete autentice, originale, preparate cu grijă și atenție.
Orientare spre client – utilizarea ingredientelor proaspete, pentru a obține preparate premium.
Deschidere – căutăm noi concepte, comunicăm transparent și suntem deschiși în a afla nevoile clienților.

4. DREPTURI ȘI OBLIGAȚII

4.1. Drepturi și obligații ale Utilizatorului

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care-l transmite pentru a fi publicat pe site, astfel încât prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

Pentru a putea folosi Vurger.ro aveți obligația de a furniza date corecte, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de înregistrare din cadrul site-ului. Utilizatorul își asumă obligația de a folosi site-ul cu bună credință.

Utilizatorii Vurger.ro pot lăsa recenzii, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este decent, iar conținutul nu este amenințător, defăimător, obscen, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane și nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Utilizatorul are obligația de a nu divulga numele de utilizator și parola contului personal.

4.2. Drepturi și obligații Vurger.ro

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza oricând Termenii și condițiile generale de utilizare ale site-ului, fără nici o notificare prealabilă. Vă sugerăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificare sau actualizare.

Referitor la prelucrarea datelor  cu caracter personal ale Utilizatorilor, ne rezervăm dreptul de a le procesa în cadrul site-ului, pentru cei care și-au manifestat deja acordul în acest sens.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica, șterge sau schimba documentele referitoare la Politica privind protecția datelor cu caracter personal, Politica de utilizare a cookie-lor și Politica comercială a societății.

Vurger.ro are obligația de a asigura funcționalitatea continuă a site-ului, precum și de a soluționa prolemele apărute în cel mai scurt timp posibil, atâta timp cât acestea nu țin de furnizorul de internet sau de oricare alte terțe persoane.

5. RĂSPUNDERI

În eventualitatea în care unele caracteristici ale produselor, prezentate pe site, au fost în mod eronat afișate ne rezervăm dreptul de a le corecta în cel mai scurt timp posibil.

Sc. Vurger Concept Srl. îsi ia toate măsurile necesare pentru a asigura cele mai înalte standarde de securitate ale site-ului www.vurger.ro .

Vurger.ro nu poate fi considerat responsabil în situația în care se pot pierde informații, în cadrul site-ului, legate de procesarea  comenzilor, din cauza unei conexiuni slabe a internetului.

Prin crearea și utilizarea contului, Utilizatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de cont (user name și parolă) și pentru gestionarea accesării contului. Nu suntem răspunzători pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care Utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a faptului că acesta a divulgat datele contului său personal către terți.

Prin crearea contului, utilizarea conținutului și/sau plasarea de comenzi, Utilizatorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile generale ale site-ului, în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul site-ului, existentă la data creării contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării comenzii.

6. LIVRAREA COMENZII

Livrarea produselor comandate prin platforma www.vurger.ro se realizează într-unul din modurile de mai jos, Utilizatorul fiind cel care alege modalitatea de livrare, în intervalul orar stabilit, prin plasarea comenzii online.

Odată confirmată modalitatea de livrare a comenzii, cât și plata online a acesteia de către Utilizator, Vurger.ro decide să accepte comanda Utilizatorului, va pregăti pachetul pentru livrare și il va expedia conform alegerii exprimate de către Utilizator. În cazul în care decide să nu accepte comanda, Vurger.ro se obligă să anunțe Utilizatorul în cel mai scurt timp posibil, prin orice modalitate online sau telefonic și implicit restituirea contravalorii comenzii achitate inițial.

În cazul în care comanda nu poate fi onorată de către Vurger.ro, ne revine sarcina de a notifica Utilizatorul în termenul cel mai scurt, prin orice modalitate online sau telefonic și implicit restituirea contravalorii comenzii achitate inițial.

6.1. Ridicare personală

Produsele comandate online pe Vurger.ro vor putea fi ridicate personal de către Utilizator de la locația Food Truck-ului de la care s-a ales ridicarea.

Utilizatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența noastră iar orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii, nu va putea fi luată în considerare.

6.2. Livrarea comenzii

Vurger.ro poate livra la adresa indicată de către Utilizator, prin curier, cu o taxă unică fixă.
Prin curierat, comenzile onorate de către curier vor fi livrate de Luni până Vineri, între orele 12 – 15.
Vurger.ro se ocupă de prepararea (unde este cazul) și pregătirea comenzii.

Curierul se ocupă de livrarea comenzii și îi revine sarcina de a respecta intervalul orar de livrare, selectat de către Utilizator, precum și informarea acestuia dacă există posibilitatea nerespectării timpului de livrare. În cazul întârzierii comenzii, curierul va contacta Utilizatorul prin telefon, pentru a-l informa.

Utilizatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului, iar orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare.

Plata livrării se efectuează online. Aceasta va fi inclusă în factura emisă de către Sc Vurger Concept Srl și se va regăsi în totalul de plată, conform e-mail-ului de confirmare a comenzii.

7. PLATA COMENZII

Prețul produselor și modalitatea de plată sunt specificate în comandă. Vurger.ro va emite către utilizator o factură pentru produsele comandate, obligația Utilizatorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii, conform cu legislația în vigoare. Vurger.ro transmite Utilizatorului factura aferentă comenzii, în format electronic prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de către acesta.

Modalitatea de plată a comenzilor plasate pe site se va efectua doar online, cu cardul, iar orice altă modalitate de plată nu va putea fi luată în considerare.

Rambursarea unei plăți online va putea fi posibilă doar în cazul în care comanda nu se va putea onora, precum și în caz de anulare a sa de către Utilizator. Rambursarea plății se va realiza întotdeauna în același cont cu cel din care s-a efectuat plata inițială.

Pentru a asigura un sistem securizat de plată online, detaliile cardului dumneavoastră vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi citite de către cineva. De asemenea, banca emitentă a cardului a cărui posesor sunteți, poate efectua controale de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii.

Conform Reglementărilor UE din septembrie 2019, pentru a crește securitatea plăților online, s-a introdus treptat un nou factor de autentificare. Acest element de autentificare poate fi solicitat în procesul de autorizare al plății, alături de codul 3D Secure, pe care il primiți prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA și MASTERCARD.

8. ANULAREA COMENZII

Utilizatorul poate să anuleze comanda doar în situații excepționale.

În cazul anulării unei comenzi trebuie să notificați printr-un e-mail, chiar în ziua plasării comenzii inițiale, transmițând numărul comenzii.

În cazul în care anularea a fost făcută din cauza unor situații excepționale și/sau forță majoră, Vurger.ro va returna contravaloarea comenzii în contul inițial al Utilizatorului, în termen de 14 zile.

9. DESPRE COOKIES

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe dispozitivul dumneavoastră, de pe cel care se accesează platforma noastră prin intermediul internetului. Cookie-urile asigură o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile Vurger.ro pentru a oferi servicii mai adaptate Utilizatorilor. Cu ajutorul fișierelor de tip cookie deținătorul site-ului poate înbunătăți permanet navigarea pe internet. Fișierele de tip cookie NU SUNT viruși.

Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și în multe cazuri nu identifică personal utilizatorii de internet.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre fișierele de tip cookie și la ce anume sunt utilizate, recomandăm urmatoarele link-uri: https://www.allaboutcookies.org/ , http://www.microsoft.com/info/cookies.mspx .

10. CLAUZE LEGALE

10.1.  Despre fraudă

Orice încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui Utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.vurger.ro , sau de a afecta performanțele server-ului pe care rulează acesta, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri peneale organelor competente, împotriva celui sau celor care au încercat să comită aceste fapte.

Orice comportament care constă în fapta de a cauza un prejudiciu patrimonial unei persoane prin introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, prin restricționarea accesului la aceste date ori prin împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului penal în vigoare.

10.2. Reclamații

Pornind de la definiția reclamației și anume cerere (a ceva) în baza unui drept, în cadrul site-ului www.vurger.ro, reclamația este o solicitare a Utilizatorului de rezolvare a unor situații considerate de către acesta drept abateri de la condițiile legale sau contractuale, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție.

Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile în cel mai scurt timp posibil. De aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne comunicați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră, vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa office@vurger.ro. Luăm foarte în serios reclamațiile și urmărim să răspundem acestora în termen de 5 zile lucrătoare, timp necesar pentru a investiga subiectul reclamat de dumneavoastră și pentru a putea formula o opinie.

10.3. Soluționări conflicte

Prezentul acord este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vurger.ro și Utilizator, care au ca obiect acest acord, se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente din cadrul județului Timiș, unde este situat sediul Sc. Vurger Concept Srl.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice Utilizator care se înregistrează pe site, în vederea plasării unei comenzi, oferind date cu caracter personal, trebuie să-și manifeste acordul, în mod expres și neechivoc, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Vurger.ro, în conformitate cu dispozițiile legii 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și cu regulamentul UE 2016/679(Regulamentul general privind protecția datelor sau GDPR). Vom aloca toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină siguranță. Datele sunt înregistrate doar în momentul în care Utilizatorul este de acord și informat în privința faptului că acestea vor fi transmise către Vurger.ro.

Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal poate include, după caz următoarele:

a) crearea și administrarea contului în cadrul platformei vurger.ro;
b) prelucarea și procesarea comenzilor online;
c) informarea utilizatorilor privind situația contului personal;
d) identificarea dumneavoastră în cadrul participării la concursuri, la realizarea de rapoarte statistice, la transmiterea noutăților, precum și a altor informări, referitoare la ofertele în curs;
e) soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă;
f) rambursarea contravalorii produselor, conform prevederilor legale;
g) datele colectate și stocate sunt confidențiale.

Pentru dezabonare de la Noutăți vă rugăm să aveți în vedere opțiunea Mă dezabonez din pagina aferentă.

Categoriile de date pe care le prelucrăm sunt:
– pentru persoane fizice, date de identificare precum: Nume, Prenume, Adresă, Telefon, E-mail, Adresă IP;
– pentru persoane juridice, date de identificare precum: Denumirea firmei, Număr de înregistrare la Registrul Comerțului, Cod unic de identificare, Adresă, Telefon, E-mail, Nume și prenume reprezentant;
– date referitoare la comenzile efectuate;
– informații legate de contul bancar, în vederea efectuării de plăți online.

Prin completarea datelor dumneavoastră pe Vurger.ro, prin acceptarea Termenilor și condițiilor generale, precum și prin acceptarea Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă dați acordul expres și neechivoc, ca aceste date personale să fie colectate, stocate, utilizate și prelucrate nelimitat și/sau temporar.

Datele sunt înregistrare doar în momentul în care Utilizatorul este de acord și informat cu privire la faptul că acestea vor fi transmise către noi. Utilizatorul nu are obligația de a ne furniza date cu caracter personal, însă ele sunt obligatorii pentru prestarea serviciului Vurger.ro. Totodată, aceste date ne folosesc la completarea bazei noastre de date, necesară în vederea îmbunătățirii serviciului prestat, cât și efectuării acțiunilor noastre de promovare.

Datele colectate și stocate de către Vurger.ro sunt confidențiale. Sc. Vurger Concept Srl. poate furniza datele cu caracter personal doar altor societăți sau persoane cu care se află în relații contractuale de parteneriat și doar în scopul pentru care le-au fost transmise. Destinatarii către care se pot transmite datele cu caracter personal, colectate, în vederea îndeplinirii scopului de execuție a comenzii plasate, sunt: angajați, parteneri, curieri, procesatori de plăți online sau, după caz, autorități ale statului, ca urmare a unei obligații legale a societății.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate.

12. POLITICA COMERCIALĂ A SOCIETĂȚII

Dorim ca fiecare interacțiune a dumneavoastră cu Vurger.ro să fie una pozitivă, iar dorința noastră este aceea de a vă oferi experiențe culinare de neuitat.

Apreciem toate feedback-urile venite din partea dumneavoastră, le vom trata pe fiecare în parte cu aceeași seriozitate și corectitudine și le vom privi cu tot profesionalismul.

Din dorința de a veni în întâmpinarea clienților am reușit să acoperim cele 3 categorii esențiale ale acestui concept gastronomic: vegetarian, vegan și raw-vegan, astfel încât ne dorim să oferim preparate culinare care se adresează chiar și persoanelor care doresc să încerce și acest gen de preparate.

Ultima actualizare 22.11.2020

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificări.